Forside > Tøj og mode
Tøj og mode

| TILBAGE TIL FORSIDEN |
Her er vi ved et punkt, der med lidt god (?) vilje kunne blive et ægteskabeligt problem. Hvis mode defineres ved, hvad der er oppe i tiden, er Jes om muligt den mindst modebevidste mand, der findes. Ikke fordi, han ikke er kræsen med, hvad han går i. F.eks. ville ingen uden betragtelig voldsanvendelse kunne få ham i en poloshirt, en storternet skjorte eller noget, der er lavet af polyester. Garderoben begrænser sig til cowboybukser, t-shirts med rund hals (uden tryk), ensfarvede skjorter, ensfarvede striktrøjer (rund hals) og ensfarvede jakker. Og sådan har den set ud siden halvfjerdserne. Punktum.

Marianne er til det vilde. Guld og sølv, dyremønstre og farver. Og der er ikke meget, der falder i hendes smag. Derfor må alle tøj-, sko-, smykke- og genbrugsbutikker nødvendigvis screenes med korte intervaller. Det er så opmærksomhedskrævende, at simple ting som tid, aftaler og sociale færdigheder træder noget i baggrunden. I det daglige løses denne divergerende opfattelse af meningen med påklædning ved, at vi aldrig handler sammen.

På vore storbyture er det anderledes. Der har vi tid nok. Marianne er - for at sige det mildt - ikke god til at finde vej, så Jes følger med det meste af vejen og lader i øvrigt være med at aftale tidspunkter, mødesteder og efterfølgende aktiviteter.

Det er derfor, at alle billederne af Marianne i butikker er fra storbyture. Som det sikkert kan fornemmes på nogle af billederne, minder bestræbelserne på at få hentet hende ud i den normale verden igen påfaldende om at finde Holger (Where's Wally). Det kniber bare lidt med at få Marianne til at gå i rødstribet tøj.

I Susannenstrasse i Hamburgs Schanzenviertel går alt op i en højere enhed. Der er en butik, hvor man både kan få modesko og italiensk vin. Og der er stole, man kan sidde i. Damesko tager nemlig enormt meget længere tid at købe end vin. Det er stort.

Et skønsomt udvalg af billeder fra secondhand- og tingeltangelbutikker. Oplagte jagtmarker er fx. Schanzenviertel i Hamburg eller langs Via del Governo Vecchio i Rom.

Kleidermarkt på Max Brauer Allee i Hamburg. Så bliver det ikke større. Nyt og secondhand. Vintage og skrammel. Vildt og klassisk. Army og Hawaiiskjorter. Konetøj og avantgarde. Stiletter og gummistøvler. Findes det, findes det der.
| TILBAGE TIL FORSIDEN | TIL TOPPEN AF SIDEN |